در سال ۱۳۷۹ همزمان با تاسیس شرکت بهینه سازی مصرف سوخت کشور ، گروه تحقیقاتی شرکت پیشران انرژی فاز مطالعاتی خود را در زمینه طراحی ، بومی سازی و تولید سیستم های کنترل هوشمند موتورخانه با بهره گیری از نیروهای متخصص و مجرب در جهت سازگار نمودن محصول نهایی با نیاز کشور آغاز نمود که در نهایت منجر به تاسیس شرکت در سال ۱۳۸۲ گشت .
تولید سامانه های کنترل هوشمند موتورخانه از همان ابتدای کار مورد تایید و حمایت شرکت بهینه سازی مصرف سوخت قرار گرفت که پیرو آن نیز موجبات عقد قراردادهای یارانه ای در جهت پیشبرد فرهنگ استفاده از روشهای نوین کنترلی شد .
همزمان با شروع بهره برداری از سامانه های کنترل هوشمند موتورخانه در سال ۱۳۸۲ ، این شرکت اقدام به معرفی محصول تولیدی خود در کارگروه های سوخت استانی با دبیری شرکت پخش فرآورده نفتی منطقه و با ریاست ، معاونت محترم استانداری استان ، نمود ( حدود ۷۰ کارگروه ) که نتیجه آن مصوبات گوناگون در رابطه با الزام در استفاده از این سامانه های کنترل هوشمند موتورخانه و تخصیص اعتبار مورد نیاز بود .
شرکت پیشران انرژی با تکیه بر شبکه نمایندگی ( نصب و خدمات پس از فروش ) خود در کل کشور اقدام به نصب و راه اندازی بیش ۲۲۰۰۰ هزار سامانه کنترل هوشمند موتورخانه نموده است و در واقع هرگونه نیاز فنی و پشتیبانی را در اسرع وقت می تواند برطرف نماید .
لازم به ذکر است که با توجه به توان علمی و فنی متخصصان خلاق شرکت پیشران انرژی ، علاوه بر طراحی و تولید سامانه های کنترل هوشمند موتورخانه ( گرمایش و سرمایش ) ، به راهکارهای نوین ارائه خدمات نیز پرداخته شد که می توان به خدمات انرژی ( ESCO ) اشاره نمود .
این روش از ارائه خدمات ، زمانی آغاز شد که قیمت هر مترمکعب گاز مصرفی ۱۰ تومان بود و در پر چالش ترین مکانها ( منازل مسکونی ) از لحاظ دائم روشن بودن موتورخانه اجرا و به نتایج در خور توجهی منجر گشت .
با توجه به رشد روز افزون و افزایش مصرف انرژی و موفقیت در اجرای سامانه های کنترل هوشمند موتورخانه آبگرم و پشتوانه فنی و تحقیقاتی این شرکت اقدام به طراحی و تولید سامانه های کنترل هوشمند چیلر تراکمی ،سامانه های هوشمند کنترل هواساز، سامانه کنترل هوشمند فن برج خنک کن و سامانه های کنترل هوشمند رادیویی پایانه های حرارتی دمنده دار نمود بطوریکه در حال حاضر بعنوان شرکتی مطرح در زمینه BMS می باشد .
در کنار همه این اقدامات فنی و تولیدی ، این شرکت از فرهنگ سازی در رابطه با راهبری صحیح از این سامانه های کنترلی غافل نبوده است بطوریکه بطور مستقل سمینارها و همایشهای متنوعی را در این راستا برگزار نموده است .
یکی از آخرین اقدامات این شرکت استفاده از تکنولوژی اینترنت اشیا برای اتصال سامانه های کنترل هوشمند تاسیسات به اینترنت و کنترل و پایش این سیستم ها از راه دور می باشد.تمامی سامانه های تولیدی این شرکت امکان اتصال به اینترنت و اینترانت را دارد و این اتصال از طرق بستر های مختلف نظیر GSM/GPRS و Ethernet قابل انجام است.
در حال حاضر بیش از ۱۰۰۰ موتورخانه به سرور این شرکت متصل بوده و از طریق نرم افزار تحت وب توسط گروه پایش شرکت کنترل و رصد می شوند.